redirect

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτου Φιλιππάκου με εκπροσώπους της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας

Συνάντηση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτου Φιλιππάκου με εκπροσώπους της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας


Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος είχε σήμερα το πρωί (16/01/2016) συνάντηση στο Υπουργείο, με εκπροσώπους της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα ωφέλιμο και εποικοδομητικό κλίμα, βρέθηκε η ανθρωπιστική κρίση που έχουν προκαλέσει οι μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές των τελευταίων μηνών καθώς και άλλα κλαδικά θέματα που απασχολούν την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας.

Ο κ. Φιλιππάκος ευχαρίστησε θερμά την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας για την εθελοντική συνεισφορά – υποστήριξη, που παρέχει το προσωπικό των νοσηλευτών της στην περίθαλψη των μεταναστών – προσφύγων.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία για την χώρα διαδραματίζει σπουδαίο κοινωνικό ρόλο, μέσω της εθελοντικής της δράσης, περιθάλποντας μία κατηγορία ανθρώπων που δοκιμάζεται μέσα σε απάνθρωπες συνθήκες ξεριζωμού από τις εστίες του.


Επίσης, ο κ. Φιλιππάκος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας για διάφορα κλαδικά θέματα και πώς μπορούν να εξευρεθούν λύσεις για την διευκόλυνση του έργου των Ελλήνων Νοσηλευτών και εξέφρασε την επιθυμία για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.